Krystal stearinlyskrukke med låg

F-Zero Candle factory manufacturer scented candle and shape candle, here you can get wholesaler price. As candle supplier, MOQ from only 2 pcs.

Duftlys er efterhånden kommet ind i offentlighedens synsfelt, blandt hvilke duftlys med låg er særligt populære Krystallys har en unik krystalstensform, og krystallys er et rigtig godt valg som pynt, med krystallys Det er alsidigt og velegnet til de fleste miljøer, såsom soveværelser, stuer, barer, caféer og andre steder. Samtidig kan det også gives som gave til venner. Er det en gave til venner, der interesserer sig for konstellationer, kan det anbefales at du lærer om konstellationskrystaller Stearinlys, såsom Tyren krystallys, Vædderen krystallys osv. Krystaller og konstellationer er hyppige besøgende i spådomsområdet og er fulde af mystik Krystallys har en beroligende, beroligende og afslappende effekt i rummet Krystal stearinlys lindrer angst, tænd stearinlys for at føle stearinlys Varmen og afslapningen bragt af ild, ledsaget af duft, nyder livets skønhed.
Fangzhou Candle Factory er specialiseret i produktion af duftlys, tændstikker og perifere produkter.Vi har professionelt og komplet hjælpeudstyr til at give dig skræddersyede tjenester af høj kvalitet.

Similar Posts