Lavanta El Yapımı Mumlar

F-Zero Candle factory manufacturer scented candle and shape candle, here you can get wholesaler price. As candle supplier, MOQ from only 2 pcs.

Kokulu mumlar, yüzyıllardır popüler bir ev dekorasyonu ve aromaterapi ürünü olmuştur. Rahatlatıcı bir atmosfer yaratan yumuşak bir ışıltı yaymakla kalmaz, aynı zamanda saldıkları koku da zihin ve beden için tedavi edici olabilir. Biraz yaratıcılık ve birkaç temel malzeme ile herkes kendi evinde yapabilirEl Yapımı Lavanta MumlarıEv yapımı mum yapmanın popüler bir yolu kavanoz kullanmaktır. Bunlar eski reçel veya turşu kavanozları gibi eşyalardan yeniden kullanılabilir veya özellikle mum yapımı için satın alınabilir. kavanozda yapmakMumMum, fitillere, balmumuna ve istediğiniz kokuya veya esansiyel yağa ihtiyacınız olacak.
İlk olarak, balmumunu kaynar su dolu bir tencereye yerleştirilmiş bir çift kazanda veya ısıya dayanıklı bir kapta eritin. Balmumu eridiğinde, fitili kavanozun dibine yapıştırmak için az miktarda sıcak tutkal veya fitil çıkartması kullanın. Balmumu tamamen eridikten sonra kokuyu veya uçucu yağı ekleyin ve iyice karıştırın. Balmumu soğuyup sertleşirken fitilin ortalanmış olduğundan emin olarak balmumu dikkatlice kavanoza dökün. Mum tamamen soğuduğunda ve sertleştiğinde, fitili istediğiniz uzunlukta kesin ve keyfini çıkarmak için mumu yakın. Kokulu mum yapmanın başka bir yolu da zanaat mum tarifi kullanmaktır. Bu tarifler genellikle balmumu, balsam veya uçucu yağlar ve fitillerin bir kombinasyonunu içerir. İşte lavanta kokulu mum tarifi: 1 lb soya mumu pulları 1/2 ons lavanta kokulu yağ 1 fitil. Bu mumu yapmak için, soya mumu pullarını bir çift kazanda veya ısıya dayanıklı kaynar su kabında eritin. Balmumu tamamen eridikten sonra lavanta esansiyel yağını ekleyin ve iyice karıştırın. Balmumu soğuyup sertleşirken fitilin ortalanmış olduğundan emin olarak, mumu dikkatlice mum kalıbına veya kabına dökün. Mum tamamen soğuduğunda ve sertleştiğinde, fitili istediğiniz uzunlukta kesin ve keyfini çıkarmak için mumu yakın.
Lavanta, mumlar için mükemmel olan çok yönlü ve sakinleştirici bir kokudur ve neden bu kadar popüler olduğunu anlamak kolaydır. Lavanta’nın tatlı çiçek kokusu, stresi azaltmaya ve rahatlamayı teşvik etmeye yardımcı olarak yatak odasına veya banyoya harika bir katkı sağlar.
Sonuç olarak, evde kokulu mum yapmak, kişisel bir dokunuş katmanın ve evinizin dekoruna rahatlatıcı bir hava yaratmanın eğlenceli ve kolay bir yoludur. Biraz yaratıcılık ve birkaç temel malzeme ile herkes kavanozları, el işi mum tariflerini ve hatta lavanta el işi mum tariflerini kullanarak kendi ev yapımı mumlarını yapabilir. İster spa benzeri rahatlatıcı bir atmosfer yaratmak, ister sadece rahatlatıcı lavanta kokusunun tadını çıkarmak isteyin, ev yapımı mumlar, kokulu mumların birçok avantajından yararlanmanın harika bir yoludur.

Similar Posts