Kristal Mum Zombi

F-Zero Candle factory manufacturer scented candle and shape candle, here you can get wholesaler price. As candle supplier, MOQ from only 2 pcs.

Zombi kristal mumlar, Cadılar Bayramı’nda en çok satan kristal mumlardır.Kristal zombi mumlar, Cadılar Bayramı’nda korku atmosferini çıkarmak için dekorasyon olarak kullanılır, insanları korkutur ve aynı zamanda şenlik atmosferini hissettirir.Kristal mum zombileri şenlikli insanları getirir. Festival İşte gülümseme geliyor.
Bu tür ekolojik kristal mum insanlara iyi bir ruh hali getirebilir ve insanları rahatlatabilir.Kaplı kristal mumun gerçekleştirilmesi kolaydır ve zarif desenli kapak üst düzey bir parlaklık yayar.Ayrıca evde olarak da yerleştirilebilir. bir dekorasyon.Evinizin dokusunu iyileştirin ve rahat bir ev hayatı hissedin.Ayrıca kristal kokulu mumların getirdiği keyfi dışarıda da yaşayabilirsiniz.Cam mum yağı kokulu mumların çok iyi yanmasına yardımcı olabilir.Doğal soya mumu ve yüksek kaliteli kullanır. insan vücuduna zararsız kokular Sürekli olarak mükemmele yakın bir orana ulaşmaya çalışıyor Kokulu mumların uzun süreli kullanımını sağlamak için koku çekici. , ve size Memnun özelleştirilmiş hizmet sunmak için profesyonel destekleyici üretim ekipmanlarına sahiptir.

Similar Posts